2012. május 15., kedd

Szuper volt!

A csütörtöktől indult hétvégénk, nagyon szuper volt! A szálloda tökéletes, a kajcsi remek és a wellness rész is pici babával tökéletes volt!!! Panka nagyon élvezte a vizet,ha lementünk fürdeni! Persze ez nem volt meglepi. :-)
A reggeli-ebéd-vacsora alatt Panka szépen ült az ott kapott dönthető etetőszékben! Ha nem abban akkor a babakocsiban! Megkóstolt pár újdonságot és minden ízlett neki.Ilyen volt pl. az egyik reggel a tejbegríz. Cuppogta befele, igaz csak pár kanálkával kapott így elsőre!
Esténként a bárban még ittunk 1-2 koktélt, úgyhogy a lefekvés most kicsit elhúzódott. Reggel nem is keltek fel a lányok fél 8 előtt! :-)
Az egyik este Panka kinézte magának a koktélom, majd az ananász szeleltet és persze a szívószál is érdekes volt!  Az ananászt megkapta, rámart rendesen!!! A szívószál maradt a pohárban nehogy megsértse magát vele és a koktél is mármint az az én gyomromban kötött ki! :-)





Bogica mint a nagyok felült a bárszékre a bárban és beszélgetett!!! amikor láttam, jöttem rá hoppá---lassan nagylány lesz a kislányból! Felteszem a képet ami ezt eszembe juttatta.Szerintem nem sokan mondanák meg, hogy a képen alig egy hónap múlva 9 éves leányzó pózol!!! 

Sétáltunk Debrecenben az állatkertben, ami nem lett a szívem csücske, mert csalódtam benne! Azt hittem egy szép és remek állatkert, De sajna nem az! De a lényeg, hogy együtt volt a család!!!















És még képek a vízben!!!!








2012. május 9., szerda

Aurum Hotel**** Hajdúszoboszló

http://www.hotelaurum.hu/

Holnap ide megyünk. Valamikor ebéd után indulunk. Majd vasárnap jövünk csak haza! Pici lány is biztos élvezni fogja. Bogi az tuti, hisz 4 napig sellőként élhet a vízben!
Holnap szerintem csak ott a szállodában élvezzük a wellness adta lehetőséget. Pénteken úgy néztem, hogy még igen kellemes idő lesz napsütéssel! Így a terv egy állatkerti kiruccanás. http://www.zoodebrecen.hu/   Persze ebéd után!!!! Pénteken este összefutunk Móni barátnőmékkel, épp ők is ott lesznek. :-)

Szombaton mivel az időjósok szerint drasztikusan lehül az idő, úgy tervezzük, hogy ide megyünk---- http://www.hungarospa.hu/hungarospa-aqua-palace/elmenyfurdo  






Pici lány és a kajcsi

Pici Panka imádja a hasát! Nem válogatós, eddig nem volt olyan kajcsi ami ne ízlett volna neki!
Tápszert reggel (van amikor nem) és este kap. A köztes kajcsik és az ebéd kanállal történik. mindig valami finomság! Tegnap megkóstolta a húsilevest(répa,fehérrépa,krumpli,husi) ---- sikert aratott!!!! Az első pár kanálnál látszott,hogy teljesen más íz mint az eddig megszokott üveges bébiételek, DE ennek ellenére elfogyott!
Ma cukkini főzelék volt, bébiétel természetesen mind az egész üveg elfogyott!

Picurkám most alszik, szerintem valamikor 17 óra körül a poci jelez és felébred uzsonnázni. Valami fincsi gyümi lesz az étlapon!


2012. május 8., kedd

Anyák napja


A lányoktól vasárnap ezt a két szép virágot kaptam! 
Bogica még egy szép verset is mondott!! :-)

2012. május 4., péntek

2012.április 29. Keresztelő

Vasárnap volt pici Panka keresztelője. :-) Nagyon ügyes kislány volt, nem sírt nem hangoskodott a templomban! Hangosan kacarászott és szinte folyamatosan "beszélt"!!!
Képek még kerülnek fel,de egyenlőre a fotós nem készült el vele!

Addig is pár már itthon készült kép!
Ebédre várva

Ebédre várva

Keresztanyuéktól kaptam,(Dominik cipelte be nekem)

Egy kis szusssz

A torták!!!!

Nagypapival!

Levente bácsi, aki megkeresztelt!

Az egyik baráti társaság egyik fele! :-)

Hosszú hétvégénk!

Lassan már 2 hete nem írtam semmit! Nem volt semmi akadály előttem, nem álltak mérges oroszlánok a gép előtt!!! Egyszerűen csak most nem volt kedvem írni! Sokat voltunk a levegőn a "nyári" melegben! Pankának meg sem kottyant a kánikula(anyuci lánya)! Aludni is aludt  a legnagyobb hőségben is!

A hosszú hétvégén sokat pihentünk,majd az uccsó nap délutánján pecázni volt a család! Panka nagyon élvezte,hogy a levegőn lehet! Halacskát is simogatott!

Bogica is boldog volt, hisz 2 halat is fogott!!!! :-) Már menni kellett volna haza,de mindenki várta, hogy Bogica halat fogjon!  És sikerült is!!!  


Este mind a két gyerkőc már nagyon fáradt volt!!!