2014. május 17., szombat

Friss fényképek!

Kajcsi közben!!!

Építész mester!

Nézem a tesót!


Apucival!

Így szeretjük egymást!

Fárasztó munka az evés!

Csússzak???

Hintáznak a drágák!!!

Magasban vagyok!

Bogicám!

A járgányban!

Mesét nézünk! -és így a jóóóó!


Sópárásító -ionizátor

Ismét egy kis (1 hónapos ) szünet után ismét itt. Azt hiszem gyakrabban jövök, sok-sok dolog van a fejemben ami idekerülhet!!!

Az első, hogy megtartottuk Marci keresztelőjét, de erről majd később. Egyik ajándékunkról írnék.  Anyuéktól egy sópárásítót kapott a kismanó!

Mivel az orrmandulái megvannak szinte folyamatosan duzzadva, úgy lehet hallani mintha mindig tortyogna. Ez 1 hónapja a fűtés megszűnése után némileg változott, nagyon szépen vette a levegőt. De most ismét náthás lett, így pont jókor jött ez a herkentyű!!!!  Már 3. napja használjuk és szerencsére a kezdeti nátha betegség állapotunk nem rosszabodott. Doktornő is mondta nagyon jó ötlet, hogy ezt megvettük, segíteni fog!

És akkor a mi kis gépünkről egy kicsit bővebben!

A sós levegőt, a gyógyító tengeri klímát otthon is létrehozhatjuk hálószobában egy sópárologató készülékkel un. ionizátorral. Ennek az előnye, hogy a mindennap a gyógyító sós levegőben aludhatunk. Ezáltal rövid időn belül sikerül megszüntetni az allergiát, a kruppot, az asztmát, a krónikus arc és homloküreg gyulladásokat, bőrbetegségeket.
Valamint sikerül egy erős immunrendszert felépíteni, mely nem azt jelenti, hogy ezután semmiféle betegséget nem kap el gyermekünk, hanem ha el is kapja, sokkal gyorsabban és komplikáció mentesebben gyógyul ki belőle.
A kristálysó ionizátor egy ultrahanggal működő speciális párásító készülék, mely nemcsak vizet képes elpárásítani, hanem 3 %-os kristálysó oldatot is.
Használatával elért levegő gyógyító hatású, mint a tengereknél illetve a só barlangokban.
A sótartalmú levegő igen pozitívan hat a bőr és légúti megbetegedésekre, mint asztma, szénanátha, allergiás problémák.

Használatával elért levegő gyógyító hatású, mint a tengereknél illetve a só barlangokban.

A sópára a következő betegségek esetén alkalmazható:
 
  • Asztma
  • Bronchitis
  • Légúti allergia ( pollen, por stb. irritáció)
  • Nátha
  • Megfázás
  • Influenza ( akut stádium után )
  • Köhögések ( száraz és hurutos )
  • Krupp
  • Hurutok ( hörghurut, légcsőhurut )
  • Gyulladások ( orr-, torok-, mandula- és gégegyulladás)
  • Arcüreg-gyulladás, homloküreg-gyulladás
  • Tüdőgyulladás ( akut stádium után )
  • Bőrbetegségek ( narancsbőr, ekcéma, pikkelysömör )
A sótartalmú levegő igen pozitív hatással van a légúti megbetegedésekre és a bőrbetegségekre. A himalájai kristálysó öngyógyító erőket aktiváló és kiegyensúlyozó hatása segít az immunrendszer gyengesége és az alvászavar esetén is. A tisztább légutak miatt mélyebben alszunk, és kipihentebben ébredünk.
A sópárával telített levegő csökkenti az orrnyálkahártya duzzanatát, melynek következtében szabaddá válnak a légutak. Akut felsőlégúti megbetegedések esetén segíti a légutakban lerakódott váladék felszabadulását. Megfázásos panaszok esetén megakadályozza a betegség progresszióját, mivel antibakteriális és antivirális jellegénél fogva csökkenti a felülfertőződés esélyét. Természetes antihisztamin hatású anyagként az allergiás betegeknél csökkenti az irritációt, mérsékelve a reaktív gyulladásos folyamatokat. Az anionokban dús levegő jótékony hatással van az alvásra, szervezetünk regenerálódására.