2014. július 12., szombat

Panka szobatiszta



Egy mérföldkő a szülő és a gyerek életében is, amikor először sikerül a bilibe vagy a WC-be „landoltatni” a pelenka helyett. Továbbá nem kis megtakarítás, amikor már nem kell többé pelust vásárolni.

Ezt már 2-3 hónapja is írhattam volna, de most már mondhatom, hogy 100%! Eddig csak 99 volt. A dolog a következő csomag pelenka nem megvételével kezdődött. Hisz minek vegyek ha a nap végére totál szárazon dobom ki a pelust!!! Az első pillanattól kezdve pisiléssel semmi gond nem volt, még éjjel sem volt pelus és akkor sem történt baj.  Csak az a kaki dolog sikerült néha a nagylánybugyiba. mostanra az is rendben úgyhogy már minden szuper!!!

Nagyon összetett dolog a leszoktatás, és az esetleges visszatérő kaki- és pisibalesetek kérdése. Ennek az oka lehet pszichés is, de sokszor csak a gyerkőc lustaságán múlik a dolog.Egy jó eszköz kiválasztása is közelebb vihet minket ahhoz, hogy a gyerkőc megszeresse a bilit vagy a WC-n trónolást. Ugyanis nem ritka, hogy a bili egyszerűen kényelmetlen, és ezért nem szeret rajta csücsülni a gyermek. A WC szűkítőknél a biztonságérzet nagyon fontos, ezért figyeljünk oda, hogy a WC deszka semmiképpen se mozogjon.


Nincsenek megjegyzések: