2014. július 15., kedd

9 dolog, amit nem tudtál magadról, mielőtt anya lettél!

9 dolog, amit nem tudtál magadról, mielőtt anya lettél:
1) Képes vagy 1mp alatt sprintelni 10 méteren, amikor a játszótéren a gyermeked bömbölni kezd.
2) Az emberi lény napi 4 óra alvással óránként megszakítva is képes életben maradni.
3) Az edzőteremben 5 percig lengetve egy 8 kilós súlyzót, izomlázad lesz. Otthon órákig lengetve a 8 kilós babát, nem lesz (és még csak nem is karcsúsít, mint az edzőterem, pedig igazán megérdemelnéd :))
4) Képes vagy azzal lefoglalni csillagászati képletek megoldására és a világbéka megteremtésére is alkalmas agysejtjeidet, hogy van-e elég kaki, hány napja nem volt kaki, a bilibe megy-e már a kaki. És akkor ezek tűnnek a világegyetem legnagyobb problémáinak.
5) Tudsz úgy is aludni, hogy közben pontosan hallod a babád minden moccanását és közben meg is tudod beszélni magaddal, hogy most nem kell még felkelned, mert ezek még nem segélykérő hangok.
6) 10 perc szabadidő alatt is képes vagy elvégezni az alábbi tevékenységeket: hajmosás, zuhany, szemöldökszedés, lábszőrtelenítés, reggeli, manikűr, hátradőlés a fotelben egy magazinnal és a végén úgy érzed, soha nem voltál még kipihentebb.
7) Képes vagy elemet cserélni a zenélőforgóban bicskával, ollóval, kiskéssel vagy bármilyen kezed ügyébe eső szerszámmal, ami belefér a lyukba, mindössze 3mp alatt. Minél hangosabban sír a babád, annál gyorsabban vagy rá képes.
8) Sokkal több gyerekdalt ismersz, mint gondolnád. De csak a dallamukat. A szövegüket te költöd hozzá. És igen: most kiderül, hogy egy költő veszett el benned.
9) A babakacaj függővé tesz: mindent megteszel, hogy újra és újra hallhasd 

Nincsenek megjegyzések: