2016. január 1., péntek

Az első nap

Ez is olyan mint a többi nap!!! Se több se kevesebb. Az hogy elkezdődik egy új év nem tudom miért más mint a többi. Az idő múlásának észbentartására ott vannak a születésnapok. Szóval a Boldog Új Év kívánsággal letudom a dolgot és ennyi!
Semmi nem változott!
Volt aki ágyban volt és tv-t nézett. Volt aki a gyerekekkel játszott-főzött-napi teendőket ellátta hisz ezek a dolgok azzal hogy új év kezdődött nem fognak maguktól megoldódni. Talán a főzés és napi rutin mellett több időt szakítottam a kicsikre. Mondjuk ezzel soha nincs gond! :-) És soha nem is lesz.

Bogi karácsony után elment Bajára az apjához. Pannus hiányolta még akkor is, ha ők ketten olyanok mint a kutya és a macska. Holnap haza jön, lesz kb.fél óra amikor tökéletesen megvan a két lány egymással, aztán hirtelen mintha tornádó kerekedne egy másnak esnek és kezdődik a mindennapos háború! Sosem fogom megérteni miért van ez köztük. Néha égnek áll a hajam tőlük!
Marcikám az örökös jóság(persze vannak alkalmak....) !

Ja és el ne felejtsem esett ma egy kis hó. Nem sok, de Pannusom mikor meglátta örömtáncot járt. Remélem marad egy kicsi holnapra, mert ki szeretne menni és hógolyót készíteni.

Nincsenek megjegyzések: