2012. június 10., vasárnap

az elmúlt 1 hónap

Lassan eltelt 1 hónap az előző bejegyzés óta! Pedig többször leültem ,hogy "papírra" vetem, mi is történik velünk! De amilyen lendülettel leültem olyannal fel is keltem a gép elől! Pedig!!!!!!

Panka rohamban fejlődik!!! Ugye a keresztelő napján este már egyedül(semmi segítség) hasára fordult, majd alig telt el 1 hét és már hasról vissza hátára! Ez annyira tetszett neki,hogy nem kellett sok idő a játszószőnyegről szépen legurítgatta magát! :-)  Élvezte!!!! forog össze vissza, ha valamit el akar érni azt el is éri! Addig kúszik még nincs meg!  Popsiját nagyon ügyesen emelgeti,mászópozíció szépen előkészítve. Hamarosan az is meglesz!
Fogacskája is hamarosan kibújik, szájában a keze állandó jelleggel. Szerencsére más jele nincs, nem nyűgösködik miatta. Nem is kenem neki még semmivel. Szépen látszik már,de nem bújt ki.
Kajcsi terén is ügyi lány! Mindent szeret,. Reggel ha korábban ébred este mindig tápszert kap. Van amikor a reggeli pép, tízórai,uzsonna  gyümölcs, tejdesszert, ízesített tejpép. Ebédre van mikor megeszik egy egész üveg bébiételt, de a 3/4 üveg az mindig elfogy! Ha olyan van ebédre amiből ő is ehet akkor abból a kajcsiból kap.
A múltkor kinn reggeliztünk a teraszon. Sült szalonna volt, amit Panka mondhatni kinézett a szánkból. Az íze miatt persze megkóstolta. A sós bejön neki! Cuppogta a szalonnát! :-)  Mindent megkóstol, de úgy vagyok vele ismerkedjen csak az ízekkel. A dokinénink szerint is !!!
Néha azt mondom, hamarabb fog felállni és menni, mint felülni!  Amikor megfogom a kezét egyből húzza fel magát állásba és indul előre. Főleg, ha van valaki előtte, vagy épp a kutyus ott van körülötte!

BOGICA ügyesen teljesített az egyik sulis német versenyen. Vagyis országos levelező német versenyen vett részt. És 1. lett!!!!! Van szóbeli forduló is, a jövő héten eldől, hogy megy-e!

Nincsenek megjegyzések: