2011. december 29., csütörtök

2011.12.19.

Eljött a hazamenetel napja! Már Bogica nagyon várta,hogy Panka és én otthon legyünk. Reggel már mondták,hogy minden rendben a nagylánnyal. Amint készek a zárójelentéseink már mehetünk is haza!  Csabi anyuja vitte Bogit suliba,hogy ő eltudjon időben indulni értünk. Ott is volt korán,de várni kellett. Még megvizsgált a prof, kiszedte az egyik varratot a császáros hegemből.a két szélén bennehagyta,majd kijön magától. Én kifizettem a VIP szobát,közben Csabi volt Pankával. Az első oltásról lemaradtam,de apa nem. Panka aludt és fel sem ébredt mikor megkapta a szurit. A védőnő és a dokinéni mosolygott is rajta.
Prof.Herczeg János és mi
Később még lementünk a csecsemőosztályra szopizni és fejni. Profom jött velünk és csináltunk fényképet is.Persze a puszi sem maradhatott el!!! :-)
Megkaptunk minden papírt és elindultunk haza! Panka végig aludta az utat hazáig. Emlékezetes nap volt ez,hisz hazahoztuk a nagylányt. És most télen ezen a napon esett először hó,ami meg is maradt! Egész nap hullott nagy pelyhekben!!! :-)
A másik emlékezetes dolog,hogy az új lakásba jöttünk már haza! Igaz sok doboz várt még a kipakolásra, de a lényeg,hogy új házba jöttünk haza a pici lánnyal!!!!

Bogicát megleptük és vártuk a suli előtt. Nagyon megörült mikor meglátott minket. Boldog volt,hogy végre láthatta a tesót!!!!

Nincsenek megjegyzések: