2010. november 30., kedd

Megölte a gyermekét!!!

"Születési rendellenességekkel, de életképesen jött a világra az a csecsemő, akinek holttestét vasárnap egy szemetesben találták meg Cegléden.

A halott csecsemőt egy hajléktalan találta meg. Vasárnap még nem lehetett tudni, hogy milyen korú csecsemőről van szó, és hogy élve vagy holtan jött-e a világra.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn azt közölte, hogy az igazságügyi orvos szakértő elvégezte a boncolást az újszülöttön. A szakértő megállapította, hogy a gyermek életképesen jött a világra, születési rendellenességgel, végtaghiányosan. A rendőrség emberölés gyanújával indított eljárást az ügyben."
 Az ilyen anyákat-szülőket felakasztatnám,de akkor én sem lennék különb náluk. Akkor inkább hátralévő éltét olyan helyen kellene leélnie,ahol elhagyott gyerekeket gondoznak és fő feladata a gyerekekkel való foglalkozás volna!!!!!De ez sem volna jó megoldás,hisz mit tud adni egy ilyen anya a gyerekeknek,ha a saját gyermekét eldobta, MEGÖLTE!!!! Mégiscsak a halál a legmegfelelőbb bűntetés,de a legroszabb és legfájdalmasabb ami a világon létezik!!!!!!!!!!  Mások azért szenvednek mert nem lehet vagy csak segítséggel(és még úgy is sok év elmúlásával) lehet gyermeke. Ő meg eldob egy kisembert aki még ha végtaghiánnyal is született teljes embernek számít.Úgyanúgy érez,ugyanúgy mosolyog mint más! Miért kell teherbe esnie,ha nem akarja a babát! Miért?????

2 megjegyzés:

Ági59 írta...

Mert aljas szemét dög aki ilyenre képes.Meglógatnám a halál fölött aztán visszahoznám,addig még saját maga nem dobná el az életét.

Névtelen írta...

Ez tényleg borzasztó. És a hajléktalan nő, aki most szülte 5. vagy 6. babáját? Egészséges gyerekei vannak, és mind otthonban. Érdekes, hogy milyen embereknek születnek egészséges gyerekei?? Szörnyű!!!!