2013. január 31., csütörtök

Nyugi van...

Tegnap is és ma is nyugi van itthon. Pihenés, van vagyis lustálkodás, amit nem sokszor tudok elmondani.  Tegnap délután egy kis bevásárlást végeztünk Pankával míg Bogi külön németen volt. Nem kell nagy dologra gondolni, csak a konyhára vásároltunk.
A tegnapi ebéd nagyon ízlett Pankának, Boginak már kevésbé. :-)  Kelbimbó főzelék sült oldalassal. Egy jó nagy tányérral megevett belőle pici lány! Kora este( 5kor) átmentünk felköszönteni Bogica barátnőjét, csak fél órácskára akartunk maradni, de aztán 8 óra után sétáltunk haza. Panka nagyon bírta, pedig nem is aludt délután. Vacsira töpörtyű krémet evett kiflivel és sajttal. Ízlett neki, de mi az ami nem ízlik????? :-)
Nincs olyan eddig! Vagyis a kígyóuborka nem nagyon csúszik le!
Ma reggel 6-kor ébredt, mosolyogva!  Odabújtam mellé, megitta a reggeli kakaóját és néztük a zene tv-t majd a mesét. Fél 8-kor mikor többség elment itthonról reggeliztünk. Majd hozta az Elmós DVD-t hogy tegyem be, majd felült a kiságyára és nézte a mesét. Később sétáltunk az utcában, nagyon szép idő volt. Most sincs, rossz, de a szél nagyon elkezdett fújni! Tízóraira elfogyott egy csokis puding és ment csicsilni. 5 perc alatt elaludt és még mindig alszik. Pedig a szomszéd riasztója megszólalt és vinnyogott majdnem 10 percig. Azt hittem felébred rá, de nem!
Ma nem kell főznöm mert maradt főzelék tegnapról, csak sütök mellé szalonnát és tükörtojást.
Délután szülői értekezletre megyek, apa vigyáz majd a lányokra! :-)

És egy fénykép a tegnapi zuhanyzásról apával! Persze fürdés után megtöröltem és apa még fogta és bevitte magával a zuhany alá!

1 megjegyzés:

julcsi írta...

Örülök hogy nyugalmasak a hétköznapok! Maradjon így sokáig!♥