2013. május 24., péntek

ET+3nap

A mai nap is pihenéssel és lightos tesz-vesszel telt.Délelőtt Pannus bölcsiben volt, szerencsére nagyon szeret ott lenni!
A cickók érzékenysége folyamatos és ma többször a hányinger vagyis valami émelygés féle is elkapott.De ez nem hiszem, hogy bármit is jelentene, hisz még csak a 3. napon vagyok! Na de azért jó!!! a hasam néha szurkálgat, de rövid ideig és nem vészes.azt mondják ez is jó jel lehet.De megmondom őszintén nagyon lazán veszem a dolgokat, nem görcsölök rá a dolgokra. Próbálom eltölteni a napjaim, hogy nem agyalok minden percben a babókon.Na jó persze eszembe jutnak, odateszem a kezem a pocimra stb. Ja és persze Panka ha eszébe jut akkor megsimizi és puszit ad rá, majd átkarol és odabújik a pocakomhoz a buksijával. És még mindig az a fura földöntúli kis mosoly üli olyankor meg az arcát.Nagyon édes olyankor!!!

Anyu itt volt délután, hozott a boltból jó pár dolgot, csinált egy bevásárlást. :-) Azt mondta nehéz egy dolog volt!!! A gyereknapi elmaradt ajándékokat is megvette.Holnap ha jó az idő picit sétálunk, de csak az utca másik végéig(keresztanyához).Elvisszük a meglepiket!!! Egy kis séta nem fog ártani!




Nincsenek megjegyzések: