2012. április 3., kedd

Az elmúlt pár hét!

Mostanában annyiszor írom, hogy jövök és beszámolok mi is történik velünk! DE valahogy mégsem ülök ide a gép elé és kezdek neki az írásnak!

Az elmúlt két hét történései röviden!  Először is Csabi szülinapja volt 20.-án. Bogicától és Pankától 1-1 szép rajzot kapott apa. Igen Pankától is!!! Bogica kitalálta, hogy megfogja Panka kezét és majd így rajzolnak egy szívecskét! Hát sikerült!!!
Kapott még apa egy családi wellnest,teljes ellátással  Hajdúszoboszlón a Hotel Aurum****-ban. A héten beszélem le a hotellal, hogy májusban mikor mehetünk! Azért csak akkor, mert lesz még egy kis kiruccanásunk biztos. Hisz közeledik a húsvét!





Zsaniék itt voltak,hoztak fincsi tortát!  Persze a gyerekek már alig várták a vacsi végét,hogy gyertya elfújás legyen!!!





A következő napok szinte egyformán jól teltek! Csabi pecázott sokat vagyis amikor az ideje engedte,volt amikor Bogi is vele volt! fogja és hozza haza a szép nagy halacskákat!  Úgy mondom mintha szeretném is, pedig nem. Néha megeszem, de nem ez a jellemző!!! :-)

A múlt szombaton babaúszáson voltunk Pankával! Nagyon édes volt, imádja a vizet,de ezt már tudtuk! Az úszás végén már víz alatt is volt picit!  Videó készült, majd megpróbálom ide is beszerkeszteni!


Nincsenek megjegyzések: