2012. április 7., szombat

Kertészkedés!

A héten elkezdtük nagyüzemben a kerti munkákat! a fák-bokrok 90%-át ki kell venni! vagyis már ki is vettük! Annyira el volt hanyagolva a kert,hogy azt el sem lehet mondani. Az összes növény összenőve, volt olyan ami nem is látszódott, hogy ott van! Most árok mindkét oldalon a kocsibeállónál. A kerti világítást is lecseréljük, plussz még bővítjük ami már megvan! A kerti öntözőrendszer is félig már fel van szedve, de kedden jön a nagyobb meló vele. Egy jó részét felszedik mert nincs rá szükség, a többit meg helyrehozzák.  Lesz még mit csinálni!!!  Ahogy haladok majd teszek fel képeket!
Az idei muskátli ültetésem is ma megtörtént. Lett 8 nagy balkonládával. 1-1 a gyerekek ablakában és 3-3 a nappali nagy ablakaiban. Piros és fehér folyós muskátli. Már szépek és milyen szépek lesznek !!!!

Panka is kinn volt az udvaron délután jó sokat. Mikor végeztem a kinti munkával leültünk az udvar közepére a fűre és néztük ahogy szaladgál körbe-körbe a Szofi! Élvezi a nagy teret! Panka meg élvezte ahogy szaladgál körülöttünk a kutyus és nagyokat nevetett!

Nincsenek megjegyzések: