2010. szeptember 23., csütörtök

Elkezdtük!

Végre eljött a nap és elkezdtük amit már annyira vártunk. Reggel már fél 8-ra Szegeden voltunk. Vérvétel majd UH következett. A véreredményem már megvolt 10 órakkor, de csak fél 12 után jutottunk be a dokibához! Addig nagyon nehezen telt az idő, de megérte a várakozás és ezek után is megéri majd!
Az eredményem olyan amire a doki számított az UH alapján. Azt mondta rendben van és ha úgy gondoljuk akár kezdhetünk is!  Persze hogy kezdhetünk vágtuk rá egyszerre Csabival!!!!!
Reggel még nem reménykedtem, hogy kezdhetünk, pláne hogy már egy szurin is túl leszek mostanra!
De odafentről Papám figyel és segít nekünk, hogy minden végre a lehető legjobban menjen!

A megbeszélés után elmentünk a gyógyszertárba kiváltani a szurikat meg a többi beszedni valót! Majd vissza a klinikára és a nővérke elmondta, megmutatta hogyan is kell beadni a szurit! Bevallom én már az elején megmondtam, magamnak soha nem adom be! Mivel kicsit jobban éreztem mint más(egyszóval fájt) a szuri, így biztos átadom a szuri bedását a barátnőmnek(Mártikának) aki persze ért is hozzá.  1-2 nap és biztos megszokom a napi 2 szurit, meethát ugye a cél érdekében bármit elvisel az ember!!!!! Főleg ha babákról van szó!
Azt is mondta a dokibá, hogy ha minden jól megy akkor kettőt minimum visszakapunk. annak örül, hogy mi is szeretnénk a kettőt!!!! Mondtuk neki hát még mi mennyire örülünk ha sikerül is! Na de ne szaladjunk előre, hétfőn ismét menni kell vérvételre és UH-ra. az eredménytől függ, hogy marad e minden így vagy változtatunk a szuri adagokon!  De én érzem, hogy minden rendben lesz, szépen nőnek és lesz legalább 6 érett , megfelelő tüszőm a megfelelő időre!!!! :-)

Most nagyon jóóóóóóóóó!

Nincsenek megjegyzések: