2010. szeptember 5., vasárnap

Piros pont! és zsebpénz :-)

Jól kezdődött Bogicámnak a 2.osztály, hiszem már van 2 pirospontja magyarból. Az egyik versből a másik pedig írásból. Örült neki nagyon. :-)

Tavaly alig lehetett felébreszteni most meg már 6-kor ébren van , hipp-hopp elkészül aztán jön hogy siessek már mert elkésik. Persze még 7 óra sincs ilyenkor, de ő már menne. Nemtudom meddig lesz ilyen fitt és korán kelő!

Most apás hétvégéje van, úgyhogy vitte magával az olvasókönyvet amiből olvsania kell és a németet, mert feladott a tanárnéni egy pár témykört ismétlésként. Megy neki , nincs vele gond, de nem árt ha az apjánál is tanul. Csak vasárnap este hozzák haza, én akkor már nem szeretném, ha tanulnia kellen. Elég neki a fűrdés már este 7-kor és egy kis játék után vacsi  és végűl irány az ágy!!!! :-)

Nem csak a piros pontokat gyűjtögeti a nagylány hanem a zsebpénzre is ráhajtott. A hét elején szilvát szedtünk és Bogikám is segített.Apa mondta ha szépen csinálja kap érte zsebpénzt. Neki is fogott és szedte gyorsan, ügyesen.Aminek meg is lett az eredménye : 2000.-Ft a perselybe. Pénteken suli után jött vissza velem mert akkor meg szőlőszüreten voltunk(papáéknak segítettünk). Ekkor 200.-Ft/vödörben megegyeztek egy kis ide-oda alkudozás után, de most is megszedte a nagylány a 2000.-Ftját. :-)  Mikor elérte a 10 vödröt azt mondta neki ennyi elég volt , amennyit szeretett volna azt megkereste.

Nincsenek megjegyzések: