2011. február 24., csütörtök

Esik a hó!

Reggel kinéztem az ablakon és azt hittem rosszul látok! .-( Esett a hó! És esik (szállingózik) egész nap. Hallgattam az időjárás jelentést és mondtak -12 fokot is a hétvégére meg már 8-at. Pár nap alatt 20 fok különbség már megint. Szép hogy minden fehér,de ideje lenne már a tavasznak hogy megérkezzen. Tavasz az új élet kezdete,remélem hamarosan nem csak az évszakról mondhatjuk el,hanem a pocimban is elkezdődik az új élet!!!!!
Holnap jó korán kell ébredni. 6-ra jön Csabi anyukája,hogy elvigye Bogit suliba majd fél 8 körül. Mi addigra már Szegeden leszün, az is lehet már a vérvétel is megtörtént akkora.  Viszek magammal valami könyvet,mert az eredmény csak 9 után készül el.Dokihoz meg csak azután jutok be valamikor!
  Kiszámoltam,ha holnap kezdenénk a szurikat (dokibá jónak látná) akkor március 10.-e(+ -1nap) lenne a punkció és utána 3-5 nappal visszakapnánk a picurikat! Jaj de jóóóóó lennne!!!! De nem élem bele magam,majd holnap a véreredménytől függően dönt a dokibá,hogyan és mikor kezdünk!

Nincsenek megjegyzések: