2011. május 9., hétfő

Balatongyörökön voltunk a hétvégén

Hosszú hétvégére mentünk csütörtök délután. A cél a Balaton( Balatongyörök ). Még novemberben vásároltuk az utat az interneten. Csabi anyukájáék is jöttek,akkor ezt kapták ajándékba(névnapok,házassági évf.,stb.)!
Sokadjára sikerült csak ezt a mostani időpontot egyeztetni a beültetés miatt nem ment a kora tavaszi időpont.De egy kis rábeszélés és persze plussz 5000.- szobánkénti árért mehettünk most május elején. ahhoz képest,hogy sok akadékoskodás volt, mikor odaértünk nem voltunk elragadtatva a hoteltől.A szobákban lógott a pókháló,a reggeli és a vacsi ehető,de azért nem a legjobb. A welness részleg a párától nagy területen penészfoltos volt. Bogi a mélymedencét élvezte,hisz akármikor lementünk csak ő úszott benne.Valószínűleg a víz nem volt elég meleg mindenkinek.Boginak meg akármilyen hideg,jól érzi benne magát. A jakuzzi annyira tele volt öntve fertőtlenítővel,hogy ha be volt kapcsolva ömlött a hab belőle és még tőle 3-4 méterrel is folyt a könnyem az erős szagtól,ahogy felkevarodott a fertőtlenítő benne. Mint gyakorlott welneszezők nem ehhez vagyunk hozzá szokva. Viszont kipihentük magunkat. Sétáltunk nagyokat,afrika múzeumban és Tapolcán a barlangban csónakáztunk.Minden rossz ellenére jól éreztük magunkat.
Íme pár kép,hogyan is töltöttük a 4 napot!









1 megjegyzés:

Claudia írta...

Legalább jót pihentetek. Mi is sűrűn járó wellnes-ezősök vagyunk, és bizony, ha megszoktunk egy színvonalat, nehéz utána lejjebb adni. Így jártunk legutóbb mi is Kalocsán. Rájöttünk, hogy 4 csillag, és 4 csillag között is van különbség. A Tavasbarlang szuper, ott már mi is voltunk. Éppen most foglaltam le a nyaralásunkat, bár most más szempontok szerint választottam, mint eddig. :-))) Szuperek a képek!