2011. május 11., szerda

A mi kisbékánk!

7+5 naposan
Olyan jó volt ismét látni a mi kis picurinkat.Mostmár kiderült egyedül van,de ez nem gond! Van elég hely neki és ki is használja,merthogy nagyon szépen fejlődik. A 6+0 napos UH-on még csak 3.4mm volt ma meg már 1.5cm!!!! :)) A dokibá szerint nagyon erős és szép terhesség.Babó nagyon jó helyen tapadt meg.Minden a legnagyobb rendben.A sárgatest hormonom az valahogy eltünt,de ez lombiknál előfordul.Erre van az a bizonyos Utrogestan,amit azért gyártanak(doki szerint),hogy az ilyen esetekben is minden rendben legyen a használatával!!!!
Láttam ahogy ver a kis szívecskéje.Vagyis láttuk,mert Csabi ismét benn volt velem. Dokibá most is mindent elmutogatott,mi hol van és mekkora. A boldogságot apuka arcáról le sem lehet törölni. Szétdobta kéz és lábkezdeményeit a picuri,úgyhogy dokibá megjegyezte mosolyogva,leányzó lesz belőle. De majd kiderül a maga idejében,csak minden menjen továbbra is ilyen szépen!!!!
Este hívom a saját dokimat és leegyeztetem vele,hogy mikor kell menjek hozzá. Mivel keddenként van a klinikán már most tudom,hogy 17 vagy 24.-e lesz a napja!
A kaáliba már csak a 12.hétig történt uh eredményeket kell bevinnem és majd a szülésről a papírokat.De megbeszéltük képeket majd küldök e-mailben a doktorúrnak, vagy beszaladok látogatóba a növekvő pocimmal.Úgyis decemberig még megyek egy jópárszor Szegedre.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon örülök nektek! Szuper jó híreket hoztál! Gratulálok a kisbékátokhoz! :-))))