2011. március 5., szombat

Ima gyermekáldásért

Erre véletlen találtam rá!


"Teremtő Atyánk!

Tőled származik minden élet.
A megismert jóságodra és teremtő erődre hivatkozva kérem most tőled én is az élet ajándékát s a gyermekáldást. Tégy termékennyé engem az édesanyai hivatás által. Vállalom, amit az asszony sorsául rendeltél, mindazt ami az édesanya sorsával együtt jár: a szorongást, az aggodalmat, a csalódásokat.
Nem büszke anya szeretnék lenni, akinek kimagaslóan okos, feltünően szép, vagy szenzációsan sikeres a gyermeke, inkább engedelmes anyaságot ígérek Neked: olyan anyáét, aki szerény tisztességgel arra igyekszik nevelni gyermekeit, hogy nyitott lélekkel mindig az általad kijelölt helyükön legyenek, a Tőled kapott feladatukat tegyék, amiért elsősorban ne az emberektől, hanem Teremtőjüktől várjanak jutalmat. Nem elpuhult gazdagságot, hanem boldog, kiegyensúlyozott életet, a lélek békéjét szánom nekik.

Uram, add, hogy hitvestársam iránti őszinte szerelmem teremje meg a csodát, az új élet ajándékát, és ezzel ajándékozz nekünk is megújult életvitelt a Te országodban.

Eléd hozzuk a mi kérésünket: boldogságunk fáján érlelj gyümölcsöt családunkban, hogy otthonunk csendjét verje fel a gyermekkacaj és minden megszépüljön egy újszülött mosolyától.

Ámen." 

2 megjegyzés:

Havanna írta...

Szia Ágica! Ez nagyon szép, azt hiszem használni fogom Én is.
Fogaid rendben?
Ja, és tetszik előző bejegyzésed is:)))

Ágica írta...

A fogorvoshoz megyek még kedden,de minden rendben van. Az előző bejegyzés egy icipicit titkosítva van! :-)