2011. március 17., csütörtök

Siófoki beszámoló

Nagyon jól telt a péntektől keddig eltöltött idő Siófokon. Remek volt a minden. A gyerekek élvezték a vizet,élvezték a napsütést a séták alkalmával. A kajcsi is nagyon finom volt reggeli-ebéd-vacsora!!!! A gyerekek ha nem a fürdőben voltak, rajzoltak-festettek. Bogi és Zsófi részt vettek egy rajzversenyen is ott a szállodában,mindketten a nyertesek közt voltak. :-)A téma március 15.-e volt.
Bogi műve:
Kipihentük magunkat,legalábbis amennyire 6 gyerek mellett lehetséges! De itt leginkább arról szól az egész,hogy együtt vagyunk és jól érezzük magunkat!  Pár kép,hogy milyen is volt ez a pár nap!!!!
pancsolás

a masszőrünk :-)

a mélyvízben

egy kis lazítás
várjuk a pezsgést
séta a parton
a túlpart :-)
tánctanulás közben

készülnek a remekművek
Szoliban voltam minden nap,kihasználtam a lehetőséget. Bogi maszíroztatott,ami tetszett neki igaz azt mondta a gerincét széttőrték,de azért jó volt! Voltunk kettesben relaxálós fűrdőben,ezt Zsaniék és Gabiék is kipróbálták. Nagyon jó volt,persze egy kis baki nálunk becsúszott,a villanyt nem kapcsolták le így a gyertyás hangulat nem volt annyira élvezhető. De ennek elléne szupi volt! :-) Kibírtam volna még egy pár napig az biztos!!!!!                                                          

1 megjegyzés:

Kovács Ági írta...

egy ilyen hétvégére mindenkinek szüksége lenne a rohanó világban!