2010. október 27., szerda

5+0nap

Mit is mondjak,ma sem vagyok nyugodtabb.Most is vérzek,de kevesebbet mint az előző 2 nap. Na de nem áltatom magam, hisz mindenki tudja terhesség alatt a vérzés nem jó! tudom erre van aki azt mondja,nem biztos hogy baj van hisz születtek már így meg babák. De még sem ez az általános dolog.Hanem az,hogy a kismama boldog és nem aggódik mert épp vérezget miközben ott a pici a pocakjában.
Na majd holnap kiderül minden! Leveszik a vért, és ultrahangon is minden szépen látható lesz,hogy mi a gond!!!!
Reggel már korán kelünk mert Bogit vinni kell anyuhoz.Ő viszi vissza ellenőrzésre és a vérvétel eredményét is megmutatja a doktornéninek. Remélem Bogi eredményei jók,igaz némely adat magasabb kicsit mint a megengedett,de szerintem nincs gond! Holnap az is kiderül,milyen Bogi eredménye!
Fogalmam sincs mit hoz a holnapi nap,de bármi is legyen az eredmény.... Azt mondják mindennek oka van!!!!  A rossz után jó jön! De azt nem mondják mennyi rossz után jön a jó!!!!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Valóban az lenne a legjobb, ha az egész várandóság önfeledt boldogság lenne. Ez sajnos keveseknek adatik meg. Próbálj addig is pihenni, csak jóra gondolni, nyugodtan aludni, és holnap remélhetőleg azt mondják majd, hogy kismama, itt minden a legnagyobb rendben! Drukkolok!

Ágica írta...

De jó lenne,ha tényleg ezt mondanák.De nehéz!!!!