2010. október 28., csütörtök

5+1hét

Nem is tudom jó-e ez a cím még.Vagyis helyén való-e! mivel most még nemtudom mi a helyzet velünk.Reggel megvolt a vérvétel,aminek az eredménye elég jó lett ,mert majdnem 900 lett a HCG érték! Eddig nem is lett volna gond,csak utánna következett az ultrahang. Ekkor már nem volt olyan biztos a dokibá a dolgában,hisz a méhnyálkahártya eléggé vékony lett. Egyenlőre nem lát semmit,azt mondta nem is látna még ilyenkor. Aggasztja nyálkahártya vékonysága.Mondta számítsunk arra,hogy  megállt a terhesség!De a biztonság kedvéért szombaton újabb vérvétel és ha kell ultrahang is. Az Utrogestanból szájon át nem kell enni,maradt viszont a 3x2 dugdosdi! :-) A többi gyógyszer is maradt.Viszont,ha szombatig erősödne a vérzés akkor már nem is kell enni őket.
Ha szombaton nem jó híreket mondd,akkor már lehet meg is írja a beutalókat a genetikai vérvételre meg valami véralvadásos vizsgálatra. Ezek után meg kell csináltatni ezt a vizsgálatot mindenképp.Hisz az nem egy jó jel, hogy már 3x volt közös terhességünk és mind vetéléssel végződött illetve az egyik méhen kívűl volt(arról nem tudni fejlődött volna-e tovább).Tehát mehetünk egy újabb vizsgálatra. De még ott lehet a baba is,igaz kevés csak rá az esély,de mégis!!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Ágica! Nagyon szomorú volt olvasni soraid. Azért én még bízok a sikerben, és te is bízzál benne az utolsó pillanatig. Ne mondj le róla egy pillanatra sem. Nagyon várom a szombatot, és szorítok értetek!!!