2011. január 18., kedd

Genetikai eredmény...

Havanna és Clau ez most nektek szól első sorban,mert már biztos kíváncsian lesitek a monitort. A genetikus doktornő azt mondta a véralvadással semmi gond,nincs hajlamom a trombózisra,vérrögképződésre. Ami papírt ad azt viszont őrizzem meg,mert a szülés után vagy műtétnél ez jól jöhet ha mégis van valami gond.
A kromoszómáink :-)  itt van egy pici furcsaság,de semmi olyan ami a vetéléshez vezetne.Szóval itt is minden rendben. Akkor mi a furcsaság? Mindkettőnknek a 9-es kromoszómáján találtak egy picuri eltérést. Az enyémnek az alakja picit másabb mint kellene,de ez csak formai gond. Na és!!! Ki 100% normális??? Nics olyan! :-)  Csabinál is a 9-es kromoszómánál van az a pici gond,őnála az alsó résznél megvan fordulva a kromoszóma. DE ez sem okoz akkora gondot! Hisz ő is itt van és már lassan 40 éve szívja Föld levegőjét!  :-)  Viccet félretéve a pontos eredmények:
nálam: A kromoszóma vizsgálateredménye:46,XX,ép női karyotipus.(polymorp 9-es kromoszóma)
Csabinál:A kromoszóma vizsgálat eredménye:46,XY, ép férfi karyotipus.(9-es kromoszóma pericentricus inverzio)
Ezen a két 9-es kromoszómán a Zádori dokibácsi is jót mosolygott,hogy jól egymásra találtunk.
Az UH-on kicsit megilyesztett,mert azt mondta,hogy az endometriózissal most kicsit rosszabbul állok mint ősszel.Ha jól látja a bal petefészekben is van. De ez még mindig megoldható dolog! Most nem short protokollal indulunk neki az újabb lombiknak márciusban,hanem már februárban elkezdük a long-ot. Mivel nincs gond a véralvadással,nem volt trombózis a családban 3 hetes fogamzásgátlóval kezdünk alig 4 hét múlva. De jó,már mindjárt itt van. Addig van néhány vizsgálat amit ismét el kell végeztetnem(EKG,vérvételek,...)de gyorsan az is meglesz. Ma már nyugodtabban alszom az biztos!!!!!

2 megjegyzés:

Havanna írta...

Hurrááááááá:)))
Örülök a jó eredménynek. Ez a 9-es kromoszóma érdekes, még az Isten is egymásnak teremtett Benneteket.
Hajrá lombik!!
Ui.: pcos, pm volt nézve Nálad???

Ágica írta...

Egyikkel sincs semmi gond szerencsére.