2011. január 24., hétfő

Vizsgálatok ismét a lombikhoz!

Mivel megkaptam a listát mi az a vizsgálati eredmény ami le fog járni nemsokára, így holnap megyek a klinikára az én aranyos ősz doktorbácsimhoz.Reggel már várni fog,és megcsinálja amit kell,megírja a vérvételes beutalóm(oda el is kísér :-) mint mindig!). A belgyógyászatra is megkapom tőle a papírt amivel mehetek.Megpróbálok mindent elintézni,és ha ügyes és szerencsém van akkor időben végzek is!
Megmutatom neki a papírjainkat a genetikáról és rákérdezek,hogy ő mit mond ezekre a 9-es kromoszómákra. Ritka egy találkozás a miénk Csabival,mondhatnánk,hogy a "gubancos 9-esek"!!! :-) Lehet megkérem,ha már vérvételre megyek vegyenek egy kémcsővel többet és nézzük meg a pajzsmirigyet is.
Reggel jó korán kelek,legkésőbb 7-kor el kell induljak,hogy 8-ra már benn legyek a klinikán ,sőt már be is jelentkezzek akkorra. Az is lehet már elindulok háromnegyed 7-kor!  Bogit felébresztem,elkészítem a reggelijét,megcsinálom az uzsonnát,de az is lehet majd vesznek valamit  suliba menet.Majd reggel kitalálja a nagylány.

Nincsenek megjegyzések: